Vi er i alt 25 fotografer som skal stille ut bilder, og hvert enkelt elev jobber med et individuelt prosjekt som speiler temaet på egen måte. Det vil bli noe for hver en smak, enten du liker det rent dokumentariske eller det mer konseptuelle og kunstneriske.

La oss se på noe av det som skjer bak kulissene.

Foto: Lene Vaagland

En fotografs soverom kan ha et særpreg litt utenom det vanlige. Lene Vaagland portretterer plastobjekt som vi ikke lenger trenger, og hun forklarer at vi må forstå historien for å kunne bevege oss fremover.

Foto: Sara Tonning

Igjen, det er på soverommet magien finner sted … Sara Tonnings ustilling vil handle om familieforhold og viktigheten av å se at det ikke eksisterer en såkalt “perfekt” familie.

Foto: Ingrid Helene Røger

Noe av det vi fotografer jobber mest med er utvalg av bilder, og her kan du se hvordan Ingrid Røger bruker stueveggen til hjelp. I sitt prosjekt undersøker hun kroppen gjennom et mikroskop og ser på likhetene mellom cellestrukturer og strukturen i naturen rundt oss.

Foto: Marius Kaniewski

Noen av studentene har også beveget seg vekk fra husets fire vegger og ut i naturen. Marius Kaniewski lager en dokumentarfilm om avfallet som skal dumpes i Førdefjorden, og stiller samtidig spørsmål til hvor ‘grønn’ Norge er som nasjon.

Foto: Ingvild Rognli

Fotografi kan ofte bringe deg til vakre og uante omgivelser. Her utforsker Kaja Langholm sine egne følelser gjennom en personlig dagbok som skal finne veien til et visuelt uttrykk.

Foto: Sigrid Andersen Buene

I sitt prosjekt ‘Phantasmagoria’ viser Sigrid Andersen Buene det vi kan ende opp med å miste hvis vi ikke tar bedre vare på omgivelsene våre.

Foto: Andrea Freng

Andrea Freng har reist hele veien til Beqaa Valley i Libanon og vil vise oss hvordan de lever der. Hun ønsker å fremheve hvordan man kan finne glede i det uperfekte.

Dette viser kun eksempler på 6/25 prosjekt, så vi har langt mer å by på!

Leave a Reply