Hei, du. Liker du foto?

Svaralternativ:
a) OM jeg gjør
b) Ja, hvem gjør vel ikke det?

Flaks for deg, for i midten av mars skal kullet ’15-’17 ved Bilder Nordic School of Photography holde avgangsutstilling i Oslo. Vi har hatt to fine år som fotostudenter, men snart skal vi bevege oss selvstendige ut av redet og smyge vekk i hver vår retning. Men først skal fellesskapet settes i fokus en siste gang!

Foto: Ida Susanne Aspaas Olsen

Siden nyttårsskiftet har vi i prosjektgruppa jobbet med forberedelser i forkant av utstillingen. Under prosessen har vi drukket x antall enheter, grått stille og stjålet hverandres undertøy. Noe annet ville vært for strukturert. Nei da, vi har hatt det veldig gøy sammen og nå som den lærerike prosessen nærmer seg slutten ser vi fram til å dele resultatet med dere. Vi håper dere gleder dere også!

Tittelen vi har duellert oss frem til med sabel og fjærhatt er PLACEBO.

Utstillingen handler om våre forventninger, om illusjonen av perfekte mål, om kortsiktige løsninger som ikke er bærekraftige. Ved å bevege oss inn på temaer innen miljø, samfunn, religion og psykologi har vi som mål å fremheve viktigheten av refleksjon rundt de valgene vi tar.

Vi åpner i midten av mars, så følg med for mer informasjon!

Leave a Reply